Ugrás a fő tartalomra

Kijött a JellyTime R14

CM10-es szinkronizációval és a legfrissebb KangBang kernellel.



Amit fontos tudni: ha felteszed ezt a ROM-ot, elveszik a garancia a mobilodra, és az sem biztos hogy működni fog még!

Néhány szót ejtenék a telepítéséről is, mert sokan írják mindig hogy ez meg az nem működik!
Ami jelenleg nem működik:

- fejhallgatón a gombok nem működnek.
- kihangosítás funkció nem működik (te hallod, de a mikrofon némított)

Ami működik:
Minden más, azaz:
Wifi Tethering
camera
Mic
accelerometer
audio
bluetooth
wifi - may not support some channels
hw acceleration
buttons
lights
gps
gsm
sok minden más... :D

Ismert problémák:
A HW Overlay bekapcsolása mellett, mindenféle vonalak jelennek meg esetlegesen video lejátszása (video, youtube, video rögzítés, panoráma kép) közben.

A settings/developers részben le kell tiltani a HW Overlay-t és megszűnik a probléma.

Telepítés egy másik OS után!


1. Töldsd le az új ROM-ot!
2. Töltsd le az új gapps csomagot!
3. Irány a recovery mód! Én személy szerint a 4ext recovery touch-ot használom!
4. Wipe Dalvik + Cache + System + Data! Figyelem minden adat el fog veszni a telefonról!
5. Flasheld az új ROM-ot
6. Flasheld a gapps csomagot is (ha nem teszed meg, nem lesz gmail, play store, google address book sync, google calendar sync) etc.
7. reboot.
8. kisvártatva el fog indulni, és kapsz egy csupasz mobilt, mindenféle telepített swag nélkül.
9. amikor kérdezi, hogy mentsen és töltsön beállításokat a google-re, akkor a mentést hagyhatod bekapcsolva, de a visszatöltés mindenféle "hülyeségekhez" vezethet...
10. esetlegesen visszatölthetet az alkalmazásokat TB-al.
11. örül...


Frissítés korábbi JellyTime verziókról:

1. Töldsd le az új ROM-ot!
2. Töltsd le az új gapps csomagot!
3. Irány a recovery mód! Én személy szerint a 4ext recovery touch-ot használom!
4. Wipe Dalvik + Cache + System!
5. Flasheld az új ROM-ot
6. Flasheld a gapps csomagot is (ha nem teszed meg, nem lesz gmail, play store, google address book sync, google calendar sync) etc.
7. reboot.
8. kisvártatva el fog indulni, és kapsz egy csupasz mobilt, mindenféle telepített swag nélkül.
9. amikor kérdezi, hogy mentsen és töltsön beállításokat a google-re, akkor a mentést hagyhatod bekapcsolva, de a visszatöltés mindenféle "hülyeségekhez" vezethet...
10. Ilyenkor nem kell visszatöltést használni, mert megmaradt minden!
11. örül...


Remélem hasznos volt amit írtam, de ismételeten szeretném kiemelni - ha tudod miről van szó, vagy nem tudod, akkor se csináld, ha 10-en állnak mögötted és bíztatnak. HTC berkekben a rootolás önmagában garanciavesztéssel jár. A szoftvercsere, már csak hab a tortán! És az is lehet hogy nem fog működni. Ezekkel a dolgokkal jobb ha tisztában vagy!


Jó JellyTimeolást! :D

Megjegyzések

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia :)
    Örültem az új posztodnak, főleg, mert bízom benne, nálad a válasz kérdéseimre :)

    Olyat, hogy Sense, ne is keressek benne?
    Főképernyő témájának módosítása és időjárás kirakhatóságának hiánya valószínűleg még várat magára... Te észleltél egyéb problémát? Előre is köszi :)

    VálaszTörlés
  3. Sense, ne keress benne. Es "sima" CM

    Javaslom a "sense" helyett a Sense flip and Weather widgetet. Gondolom valami ilyesmit hiányolsz.
    Egyébként nekem megy a fényképezés...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

ÁNYK - Backup/Restore - Mentés visszatöltés.

Működik minden, csak olyan Fonák Tamás módon... Itt valahogy ez a dolog fordítva van? Ha nem értenéd most meg, akkor majd megérted később, csak figyelj! Először is, kell két gép! Az egyiket nevezzük mondjuk régi gépnek, a másikat új gépnek. Ezenkívül szükség van még az ÁNYK programra is (Ez az új gépen még lehet hogy nincs fent), de ennek futtatásához viszont JRE kell! Mentés: A régi gépen az ÁNYK programban a "Szerviz" menü allatt  a "Fájlműveletek a mentés könyvtárban" menü almenüjében válaszd ki a "Másolás a mentés könyvtárból" almenüt. 1. Kiválasztani mindent (Ctrl-A) 2. Meg kell adni a könyvtárat ahová menteni akarsz. 3. Másolás gomb... Ha "sok" anyag van benne, akkor sokáig tart. Nagyon sokáig.... Visszatöltés: Az új gépen az ÁNYK programban a "Szerviz" menü allatt  a "Fájlműveletek a mentés könyvtárban" menü almenüjében válaszd ki a "Másolás a mentés könyvtárba" almenüt. 1. Meg kell adni a könyv

Apple Mac, Kamu mac, Hackintosh, és a jó magyar billentyűzet! Felcserélt 0 és Í esetén is... :)

Ki ne találkozott volna azzal, hogy PC billentyűzetet akart volna használni a Mac-hez. Mert attól függ, milyen oprendszert használunk, hogy milyen gomb megnyomására valójában mi jelenik meg! Nekem egy kicsit uncsi már, hogy a PC keyboard nem a kiosztásnak megfelelően működik, ha Mac-kel használom. Már miért kellene megtanulnom megint egy kiosztást? Találtam ukelele keyboard layout editort, majd készen is találtam ilyen fájlt! csak be kell másolni a ~/Library/Keyboard Layout könyvtárba, majd hozzáadni mint billentyűzet! Így csak neked lesz, de ha a /Library/Keyboard Layout könyvtárba másolod, akkor yó lesz mindenkinek is! Tök jó! Aztán történt egyszer, hogy megnyomtam a "0" gombot. Hogy mi jelent meg? Természetesen nem a "0" hanem "í" Persze fordítva is! azaz az "í" helyett a "0" és az "Í" helyett persze hogy a "§" Kicsit uncsi így :( Szóval... Lehet mindenféle kext dolgokkal nyomulni, vagy használod e

Ext2 Ext3 Ext4 fájlrendszer akár Windows alatt? Írhatóan? Persze olvashatóan is!

Belefutottam egy EXT2FS mentés EXT4 mentési problémába, és a linuxos gépemen éppen valami más volt... Eddig nekem ez gondot jelentett, de mint kiderült, csak azért, mert nem tudom az internetes keresőket jól használni. Ez egy Windowshoz kifejlesztett EXT2FS driver, és hibátlanul működik! Nos... Ez a cucc zseniális! Amit támogat, mint file system: ext2 ext3 ext4 htree index uninit_bg A leírás szerint csak XP/2K/Vista/Win8 32/64 bit változataival működik csak, de nekem kiválóan működött Windows 10/64 alatt is! Van hozzá külön volume manager is! Egyszerű használni, és nagyon hatékony! Töltsétek le innen Gratula a fejlesztőknek!